Friday, 16 September 2016

ဝက္ပင္စိမ္း


ဝက္ပင္စိမ္း
*************

ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
*****************
ခရုဆီ   ၃ဇြန္းျကီး
သျကား  ၁ဇြန္းေသး
အခ်ိဴ မႈန္႔   ၂ဇြန္းေသး
ျကက္သားမႈန္႔   ၃ဇြန္းေသး
ငရုပ္ေကာင္းမႈန္႔    ၁ဇြန္းေသး
အရိုးျပဳတ္ေရ    အနည္းငယ္

ျပဳလုပ္နည္း
*************
ဝက္သားမ်ားအားအတံုးကေလးမ်ားျပဳလုပ္ထားပါ။
ပင္စိမ္းမ်ားေျခြထားေပးပါ။ငရုပ္သီးစိမ္းမ်ားအားဓါးျပားရိုက္ပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ မ်ားကိုလည္းဓါးျပားရိုက္ေပးပါ။
ပထမဦးစြာျကက္သြန္ႏွင့္ဝက္သားအတံုးကေလးမ်ားအားဆီသက္ပါ။
အသားမ်ား၇၅%ေလာက္က်က္သြားပါကေဆာ့စ္မ်ားအားေလာင္းထည့္ေပးပါ။
ငရုပ္သီးစိမ္းမ်ားအားထည့္ပါ။ပင္စိမ္းအခ်ိဴ ႕တဝက္အားထည့္ေပးပါ။အရိုးျပဳတ္ေရထည့္ပါ။
ငရုပ္ေကာင္းထည့္ပါ။အဆက္မပ်က္ေမႊေပးပါ။
က်က္သြားျပီဆိုပါကဆီပူပူတြင္ေျကာ္ထားေသာပင္စိမ္းမ်ားအားအေပၚမွတင္ကာအလွဆင္နိုင္ပါသည္။တစ္ခ်ိဴ ႔ေတြကေတာ့အေရာင္လွေအာင္ ပဲငံျပာရည္အပ်စ္ကိုသံုးတတ္က်ပါတယ္။ျကိုက္ရင္ထည့္နိုင္ပါတယ္။

Share:

0 comments:

Post a Comment

Image
Image
Image
Copyright © FOODCLUB13 Design by H.M