ဝက္ပင္စိမ္း
*************
ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
*****************
ခရုဆီ ၃ဇြန္းျကီး
သျကား ၁ဇြန္းေသး
အခ်ိဴ မႈန္႔ ၂ဇြန္းေသး
ျကက္သားမႈန္႔ ၃ဇြန္းေသး
ငရုပ္ေကာင္းမႈန္႔ ၁ဇြန္းေသး
အရိုးျပဳတ္ေရ အနည္းငယ္
ျပဳလုပ္နည္း
*************
ဝက္သားမ်ားအားအတံုးကေလးမ်ားျပဳလုပ္ထားပါ။
ပင္စိမ္းမ်ားေျခြထားေပးပါ။ငရုပ္သီးစိမ္းမ်ားအားဓါးျပားရိုက္ပါ။
ၾကက္သြန္ျဖဴ မ်ားကိုလည္းဓါးျပားရိုက္ေပးပါ။
ပထမဦးစြာျကက္သြန္ႏွင့္ဝက္သားအတံုးကေလးမ်ားအားဆီသက္ပါ။
အသားမ်ား၇၅%ေလာက္က်က္သြားပါကေဆာ့စ္မ်ားအားေလာင္းထည့္ေပးပါ။
ငရုပ္သီးစိမ္းမ်ားအားထည့္ပါ။ပင္စိမ္းအခ်ိဴ ႕တဝက္အားထည့္ေပးပါ။အရိုးျပဳတ္ေရထည့္ပါ။
ငရုပ္ေကာင္းထည့္ပါ။အဆက္မပ်က္ေမႊေပးပါ။
က်က္သြားျပီဆိုပါကဆီပူပူတြင္ေျကာ္ထားေသာပင္စိမ္းမ်ားအားအေပၚမွတင္ကာအလွဆင္နိုင္ပါသည္။တစ္ခ်ိဴ ႔ေတြကေတာ့အေရာင္လွေအာင္ ပဲငံျပာရည္အပ်စ္ကိုသံုးတတ္က်ပါတယ္။ျကိုက္ရင္ထည့္နိုင္ပါတယ္။
0 comments:
Post a Comment