Wednesday, 11 January 2017

ပဲၾကာဇံသုပ္

ပဲၾကာဇံသုပ္
*********
ပါဝင္ပစၥည္း
*******
ပဲၾကာဇံ ၁၀ က်ပ္သား
အားလူး ၃လံုး(ျပဳတ္ထားပါ)
ၾကက္သြန္ျဖဴ ၄မႊာ(ႏုတ္ႏုတ္စင္း)
ငရုတ္သီးစိမ္း ၅ေတာင့္(ႏုတ္ႏုတ္စင္း )အစပ္ႀကိဳက္ပိုထည့္ပါ။
နံနံပင္ ၁၅ ပင္ခန္႔(ႏုတ္ႏုတ္စင္း )
ပုစြန္ေျခာက္ ၁၅ေကာင္ခန္႔(ေထာင္းထားပါ)
ေျမပဲ အနည္းငယ္ ( ေထာင္းထားပါ)
သံပုရာသီး
မၽွင္ငပိ (မီးကင္ထားပါ)
ငံျပာရည္

ျပဳလုပ္ပံု
******
ပဲၾကာဇံကိုျပဳတ္ပါ။ ရလၽွင္ေရေဆး ေရစစ္ထားပါ။ ၾကက္သြန္ျဖဴ ငရုတ္သီးစိမ္း၊ နံနံပင္၊ ငပိ၊ အားလူး၊ ပုစြန္ေျခာက္၊ေျမပဲ၊ ငရုတ္ဆီခ်က္ (ငရုတ္ပုေထာင္း(အစိမ္းမႈန္႔)ကို ဆီခ်က္ထားပါ။)

အားလံုးအဆင္သင့္ျဖစ္လၽွင္ ေရာထည့္၍ ငံျပာရည္၊ မက်ည္းရည္၊သ ံပုရာရည္ထည့္၍ ေရာနယ္ကာစားလို႔ရပါၿပီ။

Share:

0 comments:

Post a Comment

Image
Image
Image
Copyright © FOODCLUB13 Design by H.M